A deveni un influencer în zona dvs. de practică este … o necesitate

A deveni un influencer în zona dvs. de practică este … o necesitate

Deci … ați decis să vă prezentați clienților dvs. și altor clienți potențiali … prin internet.

Ei bine … lasă-mă să fiu sincer cu tine și ar trebui să încerci să fii sincer cu tine.

Dacă acum 20 de ani … ai putea publica un site web și visa să ai mari speranțe în legătură cu asta … astăzi lucrurile stau altfel.

Toată lumea este online astăzi.

Toată lumea încearcă să vândă ceva și se pare că trăim vremuri în care mulți oameni încearcă să domine piața.

Deci … venind online … aveți 2, sau poate 3 opțiuni.

Numărul unu … este că site-ul web poate fi o carte de vizită simplă, unde prezinți lumii cine ești, ce faci și cum îi poți ajuta … fără a avea așteptarea ca clienți online să te contacteze adesea pentru produsele sau serviciile dvs.

Al doilea scenariu este să știi totul despre web, să înțelegi ce înseamnă marketingul online, să angajezi cea mai bună companie de design web … și să începi să câștigi bani online.

Pentru ca acest lucru să se întâmple, va trebui să fiți de acord că cel mai probabil, în funcție de zona lumii în care locuiți … veți avea nevoie de o investiție minimă pentru site.

De asemenea, va trebui să vedeți site-ul ca un nou departament de vânzări de la compania dvs. … dar ca orice proces de extindere … va costa bani.

Ultimul scenariu, pe care, din păcate, îl urmează mulți oameni, este să creeze un site web, să găsească cel mai ieftin mod de a face acest lucru, fără a studia cel puțin care este diferența dintre marketingul din lumea reală și marketingul web … și apoi se așteaptă sa obțina marele premiu de la Loteria Web.

Ei bine … dacă nu ești o persoană foarte norocoasă, ultimul scenariu pentru o afacere online este doar … iluzoriu.

Doar să fii acolo, să ai false așteptări … îți va aduce doar dezamăgiri.

Vedeți … visarea este ok …. și a fi o persoană optimistă este un mod de viață foarte înțelept, dar asta nu va înlocui nevoia unei strategii online corecte … astfel încât afacerea dvs. online să aibă un succes uimitor .

Dar există și … o altă întrebare … pentru al treilea scenariu.

Imaginați-vă că aveți 20 de ani și aveți ideea unei afaceri online uimitoare, dar chiar dacă știți totul despre internet, deoarece și la vârsta fragedă de 2 sau 3 ani, utilizați deja tableta de pe YouTube sau alte chestii … nu aveți cu adevărat suma necesară de bani pentru investiția adecvată în site-ul web.

Deci … ce faci ?!

Ei bine … poți avea chiar 30 sau 40 sau chiar 50 … și ai putea avea o idee strălucită … dar totuși … ar trebui să lași absența banilor să te oprească ?!


Cred … există întotdeauna o șansă în viață dacă crezi cu adevărat în tine și în ideea ta. De exemplu … ai putea iubi moda și ideea ta ar trebui să fie să deschizi un magazin online cu un anumit tip de haine pentru doamne. Investiția necesară pentru cumpărarea hainelor, pentru marketing online pe google și social media … pentru dvs. este doar … imensă. Dar ascultă … se spune că o călătorie de o mie de mile … începe cu un pas … apoi altul etc etc. Puteți începe simplu cu un blog gratuit, pe care îl puteți deschide cu ușurință online, fără nicio plată … apoi deschideți contul de facebook, instagram, tiktok și youtube … și spuneți oamenilor ideile voastre. Publicați în fiecare zi tot ceea ce aveți în minte și arătați lumii entuziasmul și toată ideea pe care o aveți în minte … despre modelare, modă și tot ce ține de subiect. Deveniți un influencer … prin simpla publicare a gândurilor. Oamenii au nevoie de mass-media alternativă și, de asemenea, adoră să citească idei provenite de la oameni care sunt îndrăgostiți de subiect. În timp ce navighează … nu trebuie să aibă în vedere să cumpere un anumit tip de produs sau serviciu … și să acorde atenție nu celor care încearcă să le vândă ceva, ci celor care vin cu idei noi despre un anumite hobby-uri care iubesc mult. Visăm cu toții … dar uneori doar visăm, în timp ce citim despre ultimul model de telefon mobil, a venit de la producător care ne place atât de mult, nefiind necesar să avem capacitatea de a achiziționa acel produs. Dar noul model se află în mintea și sufletul nostru. O vrem … dar nu este momentul potrivit. Citirea, de exemplu, a unui articol despre asta, scris de un adolescent care iubește telefoanele mobile și ne spune despre toate funcțiile noi … este uimitor. Blogul … deschide-ne mintea … ne-a făcut să visăm la acel nou telefon, sau la ceasul sau rochia nouă … sau la orice este vorba despre blog. Tipul a devenit un influencer, chiar dacă este la începuturile sale … dar ne-a atins sufletul.

Orice persoană care ne face să gândim și să medităm la ceva … devine automat un factor de influență.

Odată ce acea persoană este văzută în așa fel, poate începe cu ușurință să vândă un anumit tip de produs din acea zonă despre care vorbește.

Oamenii vor avea încredere în el și în ideile sale … și despre orice va scrie despre el … potențialii clienți vor avea în vedere să-l cumpere … chiar dacă nu acum, dar poate în viitorul apropiat.

Spunându-le … „Hei băieți! Numele meu este X și vreau să vă vând produsul Y ”… așa cum a fost acum 20 de ani … va funcționa simplu nu va mai funcționa.

Oamenii se așteaptă să audă o poveste uimitoare, despre o poveste extraordinară … cu un produs care va aduce magie în viața lor.

Desigur …. ar trebui să urmați calea corectă și să le spuneți lucruri bune … dar și cele rele … dar rețineți întotdeauna că înainte de a deveni un vânzător care taxează clientul pentru ceva … aveți nevoie să fie un influencer care deschide ochii și aduce lucrurile pe care le iubește în viața sa.

Găsiți un mod de a fi acel influencer, pentru că este o necesitate chiar dacă sunteți o afacere mică sau una imensă … și tratați clientul ca pe o persoană care, de obicei, acordă atenție lucrurilor cu care este iubit … nu numai ca necesități.

Odată ce se îndrăgostește de cea mai scumpă mașină din lume, la momentul potrivit … va fi gata să o cumpere dacă chiar o vrea și știe să facă diferența între un vis și o realitate … și de obicei persoana cu o hotărâre puternică … urmează întotdeauna calea unei vieți visate.Call Now Button