Ce Clipuri Poti Posta Pe YouTube ?

Ce Clipuri Poti Posta Pe YouTube ?

Avand in vedere ca vorbim despre business-ul tau, clar postezi tot ce tine de el. De la prezentarea echipei, la biroul si locatia companiei, poti vorbi despre procesul de achizite, garantiile tale, despre termeni si conditii.

Pentru ca mereu scriu din experienta, pe blog poti sa vezi cum am folosit clipurile video pentru mai multe prezentari:

  • alegerea functiilor unui magazin online pe silkmart.com,
  • statistici si rapoarte pentru magazinele online (aici s-a folosit si Vimeo)
  • cum schimbi background-ul la Twitter
  • vezi cum te ajuta un audit SEO

Aici poti sa vezi un ultim clip de prezentarea al SilkWEB, iar pentru mai multe clipuri,urmareste canalul oficial

Sunt clienti care isi fac spoturi publicitare, le promoveaza prin AdWords pe YouTube si le utilizeaza pe urma in site, astfel gradul de incredere creste mult in fata vizitatorilor acelui site. Se spune ca o strategie buna de marketing pe YouTube ajuta mai mult decat o echipa de agenti de vanzari.

Acum 3 ani cand am inceput sa recomandam adaugarea clipurilor in prezentarea produselor unui magazin online, primul lucru major schimbat in site-uri a fost cresterea timpului petrecut in acel site din partea vizitarilor. Vezi si tu ce se intampla cand oamenii stau mai mult timp in magazinul tau.

Mai amintesc importanta utilizarii YouTube din punct de vedere SEO. Da, de multe ori in Google apar link-uri directe spre clipurile video, dar se intampla ca motorul de cautare sa afiseze si pagini din site-ul unde aceste fisiere au fost preluate. Aici se recomanda si folosirea unui sitemap.xml special pentru clipurile video.

Smart TV-urile prind putere. Crezi ca lumea isi cumpara televizoare inteligente si se uita pe YouTube? Odata conectat la internet, pe un ecran full HD, cu o rezolutie mare, utilizator vrea sa vada ce doreste, sa preia comanda informatiei digerate, in niciun caz nu mai este aliniat la masa clasica care vizioneaza ce ii se da.

Ce Ai Nevoie Pentru A Realiza Clipuri Video ?

Depinde mult la ce nivel de calitate vrei sa fii, dar azi cu un telefon performant, un aparat foto sau o camera video pana in 300 euro sigur poti face continut video OK, e important sa fie HD.

Cel mai important lucru aici este ca totul sa para natural, e online, e intenet, aici nu trebuie sa fie nimic regizat, plus cu asta iesi din tipar, arati ca esti unic, exact ce vor si clientii tai.

Inca ceva… dupa ce ai produs materialul video, posteaza-l pe cat mai multe site-uri de video share.Call Now Button