Ce este WooCommerce?

Ce este WooCommerce?

WooCommerce este un modul eCommerce gratuit care iti permite sa vinzi orice, frumos. Construit pentru a se integra perfect cu WordPress, WooCommerce este soluția eCommerce favorita la nivel mondial care ofera atat proprietarilor de magazin cat si dezvoltatorilor un control complet.

Cu flexibilitate fara limita si acces la sute de extensii WordPress gratuite și premium, WooCommerce propulseaza acum 30% din toate magazinele online – mai mult decat orice alta platforma.

Vinzi orice, oriunde

Cu WooCommerce poti vinde atat bunuri fizice, cat si digitale in toate formele si dimensiunile. Ofera variatii pentru produs, configuratii multiple si descarcari instantanee pentru cumparatori si chiar vinde bunuri afiliate din piere online.

Cu extensiile Premium, poti oferi rezervari, calitati de membru si abonamente periodice. Poate ai vrea sa vinzi abonamente lunare pentru bunuri fizice sau sa oferi membrilor tai un discount pentru descarcari digitale? Este totul posibil.

Livrezi oriunde vrei

Ofera livrare gratuita, livrare forfetara sau face calcule in timp real. Limiteaza livrarile tale la anumite tari sau iti deschide magazinul in toata lumea. Livrarea este extrem de configurabila si WooCommerce suporta chiar reduceri la livrare.

Optiuni de plata extinse

WooCommerce vine la pachet cu posibilitatea de a accepta la livrare carduri de credit, PayPal, BACS (transferuri bancare) si numerar. Ai nevoie de optiuni suplimentare? Mai mult de 140 de gateway-uri specifice fiecarei regiuni sunt integrate cu WooCommerce, inclusiv alegeri populare cum ar fi Stripe, Authorize.Net și Amazon Payments.

Ai totul sub control – pentru totdeauna

WooCommerce iti ofera un control complet al magazinului, de la taxele la nivelul stocurilor pana la conturile clientilor. Adaugi si inlaturi extensii, schimbi designul si comuti setarile dupa cum doresti. Totul este sub control!

Unul dintre cele mai mari riscuri în folosirea unei platforme eCommerce gazduite este ce se intampla cu magazinul tău dacă furnizorul își închide activitatea. Cu WooCommerce, ai control complet, deci n-ai de să-ți faci griji, niciodată. Datele îți aparțin – și sunt păstrate în siguranță datorită unor audituri periodice a unor lideri din industrie.

Construit cu gândul la dezvoltatori

Extensibil, adaptabil și sursă deschisă – WooCommerce a fost creat cu gândul la dezvoltatori. Cu arhitectura sa puternică, robustă, poți ajusta magazinului clientului tău pe tot drumul de la bază până la cele mai sofisticate servicii (infinit și mai departe).

Construit cu un REST API, WooCommerce se poate integra practic cu orice serviciu. Datele magazinului tău pot fi accesate de oriunde, oricând, 100% în siguranță. WooCommerce permite cu ușurință dezvoltatorilor să creeze, să modifice și să dezvolte un magazin care respectă specificațiile lor.

Indiferent de mărimea magazinului pe care vrei să-l construiești, WooCommerce îl va ajusta pentru a satisface cerințele tale. Cu o colecție în creștere de peste 300 de extensii, poți să-ți îmbunătățești funcționalitățile fiecărui magazin pentru a satisface nevoile unice ale clienților tăi – sau chiar să-ți creezi propria soluție.

Dacă securitatea este un motiv de îngrijorare, fii liniștit. WooCommerce este auditat de către o echipă dedicată de dezvoltatori care lucrează non-stop pentru a identifica și repara toate erorile descoperite.

De asemenea, sprijinim WooCommerce și toate extensiile sale cu o documentație cuprinzătoare, ușor accesibilă. Cu documentele noastre, vei învăța cum să creezi exact situl de care ai nevoie.Call Now Button