De ce ai nevoie pentru a deschide un magazin online?

De ce ai nevoie pentru a deschide un magazin online?

Tot ce ai nevoie este:

  • un computer dotat cu imprimanta
  • un domeniu .com, .eu etc
  • alegerea unei teme de magazin online
  • o firma
  • chef de munca

 

Nu sunt reglementari speciale pentru magazinele online sau autorizatii speciale pe care trebuie sa le obtineti, asa ca nu trebuie sa va faceti griji prea mari in aceast sens.

Va vom prezenta insa si legea privind comertul electronic pentru a sti foarte clar care sunt drepturile si obligatiile pe care le aveti.

Daca vei urma toti pasii, in maxim 7 zile poti incepe sa vinzi online si, practic astfel devii propriul tau SEF. Nimic mai simplu!

Citeste bine lista cu cele 101 idei prezentate de noi si vezi care iti surade mai mult. Ai visat mereu sa ai propria ta florarie, dar nu vezi prea aproape acest vis? Nimic mai simplu! Azi poti incepe afacera cu floraria ta online.

Daca pentru o afacere clasica ai nevoie de un sediu la care, de cele mai multe ori, trebuie sa platesti o chirie, pe care trebuie sa il amenajezi, sa obtii autorizatii de functionare de la autoritatile locale si multe, multe altele la care nici macar nu te gadesti, propria florarie online o poti deschide imediat fara prea mari batai de cap.

Nu mai sta sa te bati cu morile de vant si cu sistemul romanesc, care nu iti ofera prea multe sanse in a incepe o afacere. Afacerile online au marele avantaj ca pot fi incepute imediat si cu niste sume mai mult decat derizorii.

Citeste de doua, trei, poate chiar si patru ori, lista cu magazine online, deja programate si disponibile pentru tine pe DVD-ul atasat la carte. Alege unul dintre domeniile listate, poate cel de care te simti atras mai mult sau cel mai apropiat domeniu in care ai visat sa activezi.

Nu este obligatoriu sa ai foarte multa experienta. Este foarte important sa iti doresti sa incepi si sa vrei sa reusesti.

Nu uita! Iti vom prezenta fiecare pas pe care trebuie sa il faci.

 

 Call Now Button