Firmele de curierat si magazinele online

Firmele de curierat si magazinele online

Intotdeauna cand alegi o firma de curierat, testeaza-o, incepe si lucreaza cu ea, vezi cum merge si daca tot ce ai discutat si negociat cu ei, se intampla intocmai in realitate.

 Discuta cu clientii tai si cere-le si lor parerea despre serviciile de transport oferite. Daca toata lumea este multumita, atunci incheie si un contract. Fii atent ca tot ce ai negociat sa fie intocmai trecut si in contract. Fii atent la penalitati, daca si ce penalitati apar in contract. Fii atent si la eventuale asigurari suplimentare pe care firma de curierat le poate inscrie in contract sau anexele la el. Citeste contractul si anexele integral, pe indelete, inainte de a-l semna, nu te teme ca daca nu semnezi imediat nu vor mai vrea sa lucreze cu tine. Pune intrebari partenerului tau despre orice clauza care nu iti este clara si lamureste-o inainte de a semna contractul. Odata semnat contractul urmareste ca partenerul tau sa il indeplineasca intocmai, iar ceea ce iti revine tie sa realizezi de asemenea.

Fa o evaluare a relatiei cu partenerul tau, dupa 6 luni de colaborare si comunica-i si lui rezultatul. Partenerul tau trebuie sa stie ce este bine si ce nu functioneaza, pentru a putea sa corecteze sau sa imbunatateasca.Call Now Button