Gandeste la nivel inalt… regula nr 1 cand intri intr o afacere online

Gandeste la nivel inalt… regula nr 1 cand intri intr o afacere online

Donald Trump este bine cunoscut pentru sloganul … GÂNDIȚI LA NIVEL INALT, dar amuzant este că atunci când vă gândiți la internet și la o afacere online puteți începe să aveți și această filozofie.

Puteți sări de la un magazin din colțul străzii din satul dvs. pentru a livra pe piața națională … și de ce nu pe piața internațională.

Este doar modul în care gândești și plasezi afacerea ta online.

Un site web excelent, publicitate adecvată, asistență bună pentru vânzări, dar și asistență post-vânzare … nu poate face diferența dintre dvs. și cineva dintr-un oraș mare.

De obicei, clientul dorește un produs bun, un preț bun pentru produs, un suport tehnic bun dacă are vreo problemă … și să aibă produsul livrat la el în scurt timp.

Regulile sunt destul de simple și odată ce afacerea crește, trebuie să o scalați pentru ca afacerea să devină tot mai mare.

Adevăratul plan de afaceri este doar … gândiți la nivel inalt … dar rețineți, de asemenea, că pentru a vă păstra clienții trebuie să acționați într-un anumit mod … cumva un amestec de diplomație, plăcerea de a vorbi cu clientul … indiferent cine este acea persoană … și conectați-vă cu adevărat la nevoile sale, nu doar pentru a crea vânzări pentru companie, ci pentru a ajuta real persoana pe care o serviți.

Și clienții din zilele noastre … vor să fie tratați ca un rege … sau cel puțin așa cum un prinț a fost tratat cu secole în urmă.

Gândiți-vă că, conceptul mare este întotdeauna grijă de mase de oameni … dar pentru a menține acești clienți conectați la clienții dvs. … trebuie să vă preocupe cu adevărat să-i ajutați, indiferent de ce este.

Vindeți o imprimantă … iar clientul nu știe să o instaleze, îl puteți ajuta la distanță doar 3-4 minute pentru a o instala și clientul va fi fericit.

Și un client fericit va vorbi despre tine prietenilor săi … și nu este nimic mai bun decât o recomandare bună.

El vă poate oferi, de asemenea, recenzii excelente în Google Business sau social media.

Deci … in concluzie … trebuie să rețineți că, indiferent unde vă aflați în țara dvs. … ca locație … nu există o diferență reală între o companie din New York sau una din București .. dacă compania poate ajuta cu adevărat clienții de pe piața internațională, să aibă filosofia THINK BIG … dar, de asemenea, îi pasă să-și ajute clienții.Call Now Button