Inscrierea site-ului in motoare de cautare

Inscrierea site-ului in motoare de cautare

De ce este important sa-mi inscriu site-ul in directoare web?

  Directoarele web sunt esentiale si serversc ca si liste de link-uri sau cataloage sortate in functie de topicuri. Ele au aparut inca de pe vremea cand motoarele de cautare nu aveau o asa mare importanta si nu erau atat de relevante, insa in prezent motoarele de cautare precum Google, Yahoo! si Bing au clasat directoarele, astfel devenind principalul ghid ce conecteaza utilizatorul de internet cu site-urile web care contin topicuri similare cautarii efectuate de acesta.

De ce sa iei in considerare inscrierea in directoare, mai ales acum cand ele nu mai au o importanta atat de mare precum aveau cu ani in urma?

Pentru ca site-ul tau sa fie indexat de motoarele de cautare.

Motoarele de cautare precum Google, Yahoo! si Bing, folosesc crawler-e/spider-e iar treaba lor este de a cauta si indexa site-uri noi. Daca ai un site nou si vrei ca motoarele de cautare sa stie de existenta lui, atunci nu exista o metoda mai usoara decat cea de a-ti inscrie site-ul in diverse directoare.

 Un alt mare efect benefic, rezultat direct din inscrierea oricarui site in directoare, il reprezinta link-urile cu o singura cale (One way links).

 Este foarte important rangul alocat site-ului tau de catre fiecare motor de cautare in parte, acesta ajuta motoarele de cautare la clasificarea in pagina dupa nivelul de importanta, nivel ce se obtine in functie de numarul de link-uri gasite catre site-ul tau.

 Link-urile din directoare sunt de asemenea catalogate catre de motoarele de cautare ca si link-uri valide ce tintesc catre site-ul tau. Un alt motiv care sa te convinga ca inscrierea in directoare este inca importanta si ajuta la promovarea unui site nou.Call Now Button