managementul campaniei bazat pe vreme

managementul campaniei bazat pe vreme

Am început să scriu despre sfaturi și trucuri și cred că este destul de important să ai o campanie publicitară legată și de vreme.
Cei de la Google Ads s-au gândit la acest lucru și au creat o campanie bazată pe vreme, care ajută companiile care trebuie să țină cont tot timpul despre vreme, în funcție de locația geografică.
Imaginați-vă că vindeți aer condiționat online și o zi ploioasă, chiar dacă august nu va însemna atât de mult în vânzări cât o zi frumoasă, dar cu temperaturi ridicate.
Sau vindeți echipamente de surf ... sau dețineți o piscină ... și lista cu exemple este destul de lungă.
În toate aceste cazuri, parametrii vremii sunt foarte importanți ... și modificarea ofertelor tot timpul ... va consuma prea mult timp.
Cu o interconectare cu site-ul, puteți crește sau micșora licitarea campaniei, în funcție de dorința dvs. ... într-un mod automat.
Veți găsi o mulțime de tutoriale despre asta, dar ceea ce este important este doar să țineți cont de trucul în sine și să îl aplicați atunci când aveți nevoie de el.
Scriptul funcționează citind date de pe a
foaie de calcul și se va ocupa de întregul proces.
Deci ... după un scurt studiu pe această temă, veți cunoaște cele mai bune valori ... cea mai mică și cea mai mare sumă licitată pentru campania dvs. publicitară Google, observați-le în foaia de calcul care comunică cu sistemul de publicitate și obțineți cele mai bune rezultate pentru dvs. poate obține.
Analiza vânzărilor și a valorilor ofertelor va fi singurul lucru important din proces, astfel încât să puteți automatiza totul.
Folosind trucul, veți economisi bani ... astfel încât să nu cheltuiți atât de mult pe publicitate atunci când afacerea nu funcționează atât de bine ... dar vă ajută, de asemenea, să aveți vânzări excelente, cu suma corectă cheltuită pe publicitate când vremea este e mai bine.
Dar la fel ca pentru unele afaceri ... vremea frumoasă ajută foarte mult, în același mod în care urâtul crește vânzările pentru altele.
În zilele însorite, oamenii ar putea căuta să cheltuiască bani online ... pentru că nu mai este nimic de făcut.
Păstrați ideea în minte ... și aplicați-o dacă este la momentul potrivit.Call Now Button