Mereu sa tii minte sa nu fii plictisitor

Mereu sa tii minte sa nu fii plictisitor

Se pare că astăzi trăim într-o lume în care toată lumea are ceva de spus.
Cu ani în urmă, oamenii îi căutau pe cei care vorbeau grozav și aveau ceva de spus publicului, dar asta nu se mai întâmplă.
Trăim vremuri în care filozofii pot fi găsiți la colțul oricărei străzi ... deci ... ca cineva care să asculte, mai ales când încerci să le vinzi ceva ... trebuie să devii un povestitor ... și chiar un una grozavă.
La începutul internetului ... îmi amintesc că site-urile web aveau texte foarte lungi despre acele afaceri și produsele pe care le vândeau.
Astăzi nimeni nu ar citi texte atât de lungi, dar o poveste scurtă ... cum ar fi un film de 45-60 de secunde care explică despre ce este vorba cu adevărat, ar ajuta foarte mult pentru a determina clientul să fie atent la ceea ce avem de spus.
Și dacă începem să știm cum să creăm filme artistice scurte folosind diferite șabloane ar trebui să fie uimitor.
De fapt, trebuie să învățăm arta de a nu fi ...
Toată lumea are astăzi un mod de protecție automată de a nu se conecta la toate informațiile văzute în această lume.
Acordarea atenției la toate ar trebui să fie ciudată ... pentru că ar trebui să ne pierdem doar timpul.
Dar poveștile frumoase ne atrag.
Oamenilor le place să asculte despre lucruri magice... dar trebuie să te vadă ca pe o persoană care creează magia... special pentru ei.
Trebuie să veniți cu o poveste frumoasă, un fel de basm pentru adulți ... care să le spună că produsele sau serviciile dvs. își schimbă viața într-un mod uimitor.
Este greu să faci asta ?!
Ei bine ... pun pariu că nu va fi ușor, dar amintiți-vă că un client fericit vă va plăti uneori cu o recenzie bună, spunându-i povestea despre interacțiunea cu dvs.
Deci ... rețineți că atâta timp cât învățăm să vorbim într-un mod care nu ar trebui definit ... ca unul plictisitor ... am putea fi pe drumul cel bun.


Call Now Button