Motive pentru a crea un blog cu link catre site

Motive pentru a crea un blog cu link catre site

  1. Un blog poate conduce la o optimizare mai buna a site-ului dumneavoastra

Unul dintre principalele motive pentru care ati putea avea in vedere adaugarea unui astfel de modul este de a redirectiona trafic catre site-ul dumneavoastra, imbunatatind clasarea acestuia in Google. Se stie ca Google apecieaza continutul nou si actualizat. Astfel, puteti face modificari dese de continut si puteti adauga frecvent continut nou in site prin intermediul acestui modul.Un aspect important de care trebuie sa tineti cont sunt cuvintele cheie presarate in continutul articolelor dumneavoastra Sansele de a va clasa pe pozitii cat mai bune in motoarele de cautare vor creste daca aveti in articolele postate pe blog cat mai multe cuvinte cheie relevante domeniului dumneavoastra de activitate, cuvinte care oamenii le-ar putea include in cautari.

  1. Blogul mareste numarul de vizitatori.

Intotdeauna va exista o stransa legatura intre numarul de vizitatori al unui site si volumul de vanzari generat: sansele dumneavoastra de a vinde vor creste considerabil daca numarul vizitatorilor va fi mai mare. Cu alte cuvinte, un blog actualizat frecvent va permite sa directionati cat mai multi vizitatori catre site-ul afacerii dumneavoastra si astfel vor creste sansele de a se transforma in clienti. In acelasi timp, nu uitati de importanta retelelor de socializare in atragerea de cat mai multi clienti si in creare de brand awarness pentru afacerea dumneavoastra Postarea pe blog a link-urilor catre retele precum Facebook, Twitter sau Google+ va creste traficul catre site si va construi o relatie de incredere intre dumneavoastra si potentialii clienti. Tinand cont de acest aspect, de fiecare data cand publicati un articol nou, nu uitati sa-l postati si in retelele sociale.

  1. Blogul va mareste credibilitatea

Cred ca stiti deja ca multe persoane vor apela la serviciile unei firme deja cunoscute, iar un blog care este actualizat frecvent poate contribui la intarirea imaginei firmei si a relatiei cu clientii.Astfel, construirea unei relatii de incredere cu potentialii clienti se bazeaza pe interactiunea cu cititorii dumneavoastra, prin incurajarea comentariilor acestora, dar si raspunsurile dumneavoastra la comentariile lor. Urmariti sa creati cat mai multe relatii in mediul online si astfel veti imbunatati imaginea publica a brand-ului dumneavoastra ceea ce va conduce la cresterea vanzarilor.

  1. Blogul va poate tranforma intr-un expert in domeniu

Un blog al carui continut este relevant va poate transforma intr-un expert in domeniul dumneavoastra de activitate si oamenii vor apela la cunostintele dumneavoastra. Astfel, consecintele vor fi vizibile imediat: experienta dumneavoastra va fi recunoscuta, va veti construiti o imagine si prezenta in mediul online si veti putea promova relatiile cu potentialii clienti.

  1. Blogul reprezinta un instrument de marketing

Crearea unui site reprezinta primul pas in a crea o prezenta online care sa genereze mai multe venituri pentru compania dumneavoastra insa, o simpla prezentare a afacerii nu este suficienta. Potentialii clienti au nevoie sa se asigurare de eficienta serviciilor pe care compania dumneavoastra le furnizeaza. Cea mai buna modalitate de a le atrage atentia este de a descrie fiecare produs sau serviciu intr-un mod cat mai profesionist. Astfel, blogul reprezinta oportunitatea perfecta de a prezenta in detaliu produse, servicii, noutati sau promotii si de a va convinge clientii de calitatea acestora.

Daca v-am convins sa adaugati un modul de articole la site-ul dumneavoastra, nu uitati sa tineti cont de urmatoarele aspecte:

  • Postati frecvent continut: In aceasta directie, sfatul nostru este de a va stabili un program si a-l respecta, chiar daca inseamna publicarea unui articol pe saptamana. Nimeni nu va impune sa scrieti pe blog in fiecare zi, insa, cel mai important este sa mentineti aceeasi constanta.
  • Explorati la maxim cunostintele intr-un anumit domeniu: Transpuneti cunostintele dumneavoastra in articole de calitate si blogul dumneavoastra va fi vizitat si citit de cat mai multe persoane.
  • Cel mai simplu este de creat un blog extern pe www.wordpress.com , www.blogger.com sau www.blog.com etc etc

 Call Now Button