Numele de domeniu al site-ului ar trebui să vă definească

Numele de domeniu al site-ului ar trebui să vă definească

Cel mai probabil, oriunde trăiești în lume, în orice limbă folosită … majoritatea domeniilor bune sunt deja luate.

Desigur … poți cumpăra unul bun … la licitație … dar prețurile sunt uneori uriașe, mai ales pentru numele englezești.

Deci acum … ce facem ?!

Ei bine … există o mulțime de reguli pentru cumpărarea numelor de domenii … dar aveți 2 alegeri.

Numărul unu … gândește-te la un nume care te-ar reprezenta ca o companie.

De exemplu … în cazul nostru … Dezibel Media.

Este numele companiei noastre și, de asemenea, numele nostru pe web.

Odată ce vom lucra cu diferiți clienți, le va fi destul de ușor să ne caute pe internet, dar imaginați-vă acum ce ar însemna pentru o companie de design web să dețină domeniul webdesign.com ?!

Nici măcar nu mă deranjez să caut dacă este disponibil sau nu și dacă este de vânzare, probabil destul de scump.

Dar … asta nu înseamnă că nu ar trebui să căutăm un domeniu bun, mai ales atunci când suntem o afacere de început și oamenii nu știu despre marca noastră.

Deci … să presupunem că vindem mașini la mâna a doua.

Ne putem gândi la nume ca … bestsecondhandcars.com, beautifulsecondhandcars.net, affordablecars.biz etc. etc.

Trebuie să fim inventivi, dar trebuie să avem în vedere și faptul că ar trebui să trimitem un mesaj clar potențialilor clienți … astfel încât să înțeleagă exact ce facem și cum i-am putea ajuta.

Dacă numele tău este Robert și crezi că RobertLtd.com sună mai bine … atunci tot ce pot face este să zâmbești și să te las să îți hrănești ego-ul cu tot felul de idei prostești, dar nu te aștepta ca oamenii să facă legătura între numele Robert și o companie care vinde mașini.

Deci … totul devine o chestiune de a trimite mesajul potrivit în Universul web.

Sau … puteți urmări simplu ambele căi și puteți folosi numele companiei robertltd.com, dar și numele bestaffordablecars.com ca domeniu alias.

De asemenea, dacă deserviți o anumită zonă și locuiți în Detroit, de exemplu, puteți cumpăra domenii ca … bestcarsfromdetroit.com, cars4uindetroit.com etc.

Lasă-i să înțeleagă ce faci, dar și zona în care activezi, astfel încât oamenii să poată decide cu ușurință dacă ar trebui să te contacteze, în cazul în care caută o mașină nouă pentru ei.

Orice ai crede acum, odată ce ai citit acest lucru … reține întotdeauna că în prezent concurența ta este pe internet și atunci când încerci să șoptești ceva în lumea virtuală, având așteptarea ca clienții să vină să plătească pentru produsele tale sau servicii … ar trebui să vă gândiți la un nume care să vă definească în primul rând în cel mai bun mod posibil.Call Now Button