oamenii sunt cei care dau vibratia unei afaceri… asadar, daca scenariul este unul pozitiv, trimiteti acel mesaj si celorlalti

oamenii sunt cei care dau vibratia unei afaceri… asadar, daca scenariul este unul pozitiv, trimiteti acel mesaj si celorlalti

Voi spune asta de un milion de ori ... dacă vrei să câștigi bani online sau să-ți aduci majoritatea clienților de pe internet ... atunci tot ce trebuie să faci este să înțelegi filozofia din spatele conexiunilor virtuale și cum de fapt comunica online.
Să presupunem că deschizi o ... cafenea.
Cele mai multe dintre ele se află în zona centrală, dar le-am văzut și pe unele pe străzi, cu nu atât de mulți oameni trecând acolo.
Cumva ... cunoștea locul și veneau acolo tot timpul.
A fost un mister total pentru mine cum au funcționat atât de bine acele afaceri.
Dar mai târziu ... am înțeles că oamenii vin în acel loc pentru atmosfera lui ... nu pentru cafea.
Oamenii trebuie să găsească o mică insulă de relaxare în oraș ... și doar mergând acolo ar putea schimba atmosfera într-un mod frumos ... imediat.
Îmi amintesc că, cu ani în urmă, am fost de multe ori la Viena ... și am fost la Palatul Schönbrunn ... doar ca să beau un pahar de înțelept.
Era destul de scump ... dar vibrația acelui loc era uimitoare.
Îmi amintesc, de asemenea, că într-o zi am intrat accidental într-o cafenea din centrul orașului ... unde o cafea și un biscuit costa ... 15 euro.
Mă întrebam pe mine însumi ... „Cum naiba plătesc 15 euro pentru asta ?!”
Dar dacă știi să analizezi corect ... prețul de 15 euro ... vei înțelege că oricine din lume va plăti acest lucru, considerând că este chiar ieftin ... să schimbi vibrația sufletului interior.
Înțelegând că cafeneaua nu este despre cafea ..., ci poate despre relaxare, petrecerea timpului cu prieteni dragi ... și conectarea la vibrațiile frumoase ale vieții ... acesta este de fapt mesajul pe care trebuie să-l trimiți prin internet toți ceilalți care nu au venit niciodată în acel loc.
Desigur ... să le spui povestea cafelei folosite sau câteva cuvinte despre prăjiturile în care servești acolo este destul de importantă ... dar cel mai important lucru pe care trebuie să le spui este că ești ... o loc cu o vibrație uimitoare și că acolo se vor simți grozav.
Ei își vor reîncărca cumva bateriile ... și tu vei fi cel care îi va ajuta să facă asta.
Deci ... rețineți să le informați tot timpul că o cafea servită în acel loc ... este o experiență uimitoare.
Nimic mai mult, nimic mai puțin!


Call Now Button