Participarea la discutii in forum-uri

Participarea la discutii in forum-uri

Forum-urile sunt foarte importante pentru partea de promovare gratuita a site-ului tau. In orice domeniu in parte, exista foarte multe forum-uri disponibile in piata.

 Este foarte important sa intrati, va creati un cont si intrati in anumite discutiii despre anumite subiecte care tin cu magazinul dumneavoastra online.

 Tineti cont totusi ca foarte multe din aceste forum-uri nu va vor permite sa faceti reclama directa in forum, fara acordul lor, motiv pentru care trebuie sa intrati in discutii, de 2-3 ori si poate abia spre final sa spuneti numele magazinui dumneavoastra si eventual puneti si un link direct catre site.

Forum-urile vor permite sugestii cu trimitere catre un alt site, in cazul in care postarea pare a fi postarea unui user de pe internet, dar in 99% din cazuri vor bana postarea dumneavoastra in cazul in care veti face reclama directa ca magazin online.

 Forum-urile pot fi o modalitate excelenta de a crea buzz in jurul unor produse sau servicii, insa, la fel ca in cazul majoritatii tacticilor si strategiilor de comunicare, trebuie sa tii cont de anumite „reguli” . Sunt lucruri pe care e bine sa le faci, lucruri pe care NU e bine sa le faci si lucruri pe care mai bine NU le-ai face. Tine cont de faptul ca unele actiuni e posibil sa iti aduca un plus pe termen scurt, insa pe termn lung sa dauneze imaginii! Alege intotdeauna tacticile care iti vor asigura vizibilitate, notorietate si vanzari pe termen lung in devafoarea celor pe termen scurt, asta daca iti doresti sa fii in business si peste 5 ani.Call Now Button