Planul de hosting

Planul de hosting

In acest articol vom prezenta mai multe astfel de aspecte care va pot usura munca de cautare a unui plan de hosting.

  1. Asistenta tehnica eficienta si rapida

Inainte de a comanda incercati sa contactati telefonic firma de hosting sau prin e-mail si vedeti cat de prompti sunt la raspuns. O firma de hosting care se respecta va va raspunde intr-un timp foarte scurt la orice solicitare. Daca nu vi se raspunde rapid, atunci e timpul sa cautati in alta parte.

  1. Preturi accesibile

Pretul este un aspect semnificativ atunci cand cautati un pachet de hosting, insa sfatul nostru este sa stati departe de hosting-ul gratuit. De asemenea, foarte multe firme de hosting au probleme financiare atunci cand preturile pe care le practica sunt prea mici. Trebuie sa gasiti echilibrul intre pret si calitate; un serviciu de calitate nu trebuie sa fie extrem de scump, insa nici foarte ieftin.

  1. Optiuni de upgrade

Daca este primul dumneavoastra website atunci probabil ca o sa va fie greu sa estimati cati vizitatori veti avea si ce trafic sau spatiu va consuma contul dvs de hosting. De aceea, ideal este sa incepeti cu un pachet de hosting minimal insa daca dupa o perioada resursele acestuia nu va mai sunt de ajuns, puteti face upgrade la un pachet de hosting superior.

  1. Suport web design

Asa cum am mai scris intr-un capitol anterior, foarte multe companii, mai ales cele de pe piata locala, ofera si suport si pe partea de web design. Astfel in pachetul de hosting (in functie de ce pachet de hosting ati ales) ei va pot ajuta sa postati online site-ul oferit de noi pe domeniul .com, .com etc (in functie de ce ati ales) si sa va faca toate setarile necesare.

Procedura este foarte usoara pentru ei si de cele mai multe ori transferul la o companie de hosting include in mod implicit acest serviciu.

Este important sa luati in calcul si faptul ca pe viitor veti avea nevoie de un expert alaturi de dumneavoastra si un contract extins cu aceasta companie de web hosting / web design cu un suport suplimentar de 10 euro / ora va va da toate garantiile de care aveti nevoie in cazul in care nu va descurcati cu ceva tehnic ce poate parea ca va depaseste. Pretul unui pachet de web hosting pentru ce aveti dumneavoastra nevoie acum este cuprins intre 2-10 euro / luna. Tineti cont atunci cand faceti alegerea ca oricand la o companie de web hosting puteti trece la un pachet putin mai scump si cu avantaje mai mari.

In linii mari, solutia software oferita de noi are toate facilitatile de care aveti nevoie pentru a putea vinde online. Nu neglijati insa ca tehnologia web se schimba foarte rapid si in mod constant apar alte si alte tehnici pentru a putea ajunge mai aproape de potentialii dumneavoastra clienti din mediul online.

Trebuie sa cititi mereu pe forumuri discutii despre probleme sau idei noi pe care le au alti competitori ai dumneavoastra din piata. Oamenii care sunt mereu deschisi la nou sunt oameni care au succes in perioada de criza.Call Now Button