Principalele tipuri de gazduire web

Principalele tipuri de gazduire web

  • Gazduire web shared (shared web hosting)

Majoritatea companiilor care detin website-uri sunt inregistrate la tipul Shared Hosting, impartind astfel banda si IP-ul cu alti utilizatori. Acest tip de gazduire web este in general cea mai utilizata si economica din punct de vedere al optiunilor si intretinerii acesteia.

  • Gazduire Web Dedicata (dedicated web hosting)

In industria de gazuire web, un server dedicat poate fi definit de inchirierea si utilizarea unui computer (cu server web) de catre client si cu acces total in administrarea acestuia. In cele mai multe cazuri, un astfel de seriviciu este folosit de firmele care au nevoie de o cantitate considerabila de trafic, viteza si fiabilitate.

Alegerea unei companii de web hosting este o decizie foarte importanta pe care trebuie sa o luati.

    De multe ori, in momentul in care iti dezvolti primul site este destul de dificil sa alegi corect planul de hosting, astfel incat sa nu fie nici prea scump, comparativ cu ceea ce ai nevoie, dar sa nu aiba nici prea multe limitari.

    In contextul de piata actual, prezenta pe web a ajuns sa fie aproape obligatorie pentru companiile mici si mijlocii. Cautarea unui plan de hosting care sa gazduiasca site-ul firmei poate fi dificila uneori deoarece exista o multime de firme de hosting. Exista insa anumite aspecte pe care trebuie sa le luati in seama atunci cand cautati un pachet de hosting.Call Now Button