Publicitatea prin Google Adwords

Publicitatea prin Google Adwords

Google AdWords este una din cele mai accesibile metode de promovare online, principalul avantaj constand in afisarea reclamelor in momentul in care vizitatorul deja doreste sa cumpere produsul/serviciul pe care il comercializezi.

7 beneficii ale publicitatii prin Adwords.

Iata o serie de avantaje ale publicitatii prin Google Adwords:

  1. Reclama ta apare doar persoanelor interesate.

Anuntul tau apare doar atunci cand o persoana cauta produsul sau serviciul tau. Prin AdWords poti targeta eficient audienta.

  1. Reclama ta apare doar atunci cand clientul are nevoie.

Anuntul apare doar daca se potriveste cu ceea ce cauta utilizatorul, el nu va fi afisat persoanelor ce nu sunt interesate, asa cum se intampla in cazul reclamelor difuzate prin televiziune, bannere etc. Putem spune ca reclama ta va fi afisata la momentul oportun.

  1. Poti masura impactului campaniei.

AdWords este un sistem prin care poti masura impactul campaniei, ai acces la informatii precum numarul de utilizatori ce au vazut anuntul tau, ce parte din ei au accesat site-ul si in final s-au transformat in cumpararatori.

  1. Vei putea analiza comportamentul persoanelor ce iti viziteaza site-ul.

Avand acces la astfel de informatii iti poti schimba strategia oricand, luand decizii in functie de rapoartele ce evidentiaza fapte concrete si nu in functie de intuitie.

  1. Modificarile efectuate sunt vizibile aproape imediat in sistemul de cautare.

Sitemul functioneaza rapid, este nevoie doar sa pui in circulatie campania si in cateva minute apare in reteaua Google. De asemenea, in momentul in care faci modificari ele sunt vizibile rapid in sistemul de cautare.

  1. Ai control asupra bugetului: tu decizi care este bugetul acordat campaniei.

Nu exista un cost minim care trebuie investit in AdWords. De altfel, daca vei considera de cuviinta, poti opri campania in orice moment.

  1. Plata pe click/vizitator.

Platesti doar cand un utilizator iti viziteaza site-ul prin intermediul reclamei. Practic platesti doar pentru persoanele interesate de produsele tale.

 Call Now Button